Nieuws

Plukken voor Amandi op de verjaardag van Buurman Toon

Open dag op zondag 11 februari a.s.

Buurman Toon is jarig. Op Valentijnsdag is het twee jaar geleden dat de zorg- en beleveniskwekerij Oude Wetering van start ging. Om dat te vieren nodigt Buurman Toon u op zondag 11 februari van harte uit op zijn eigen Veense ‘tulpenfeessie’. Want, wie jarig is, trakteert. U wordt ontvangen met een glimlach, koffie en wat lekkers. Daarnaast komt de opbrengst van de tulpenverkoop op 11 februari geheel ten goede aan hospice Amandi. Kom dus naar hartenlust plukken voor Amandi!

De deuren van Buurman Toon staan op 11 februari van 11.00 uur tot 15.00 uur wagenwijd voor u open. De vrijwilligers van Buurman Toon ontvangen u graag met koffie en wat lekkers, met liefde en aandacht persoonlijk voor u gemaakt. In de tulpenkas kunt u vervolgens uw slag slaan. U kunt zoveel tulpen plukken en kopen als u wilt: voor uzelf en als liefdevol cadeau voor een ander. Aan inspiratie zal het u niet ontbreken. Linda van Berkel van byLind laat deze middag zien hoe u kunt toveren met tulpen. Als u dat wenst, maakt ze ook voor u een tulpenkunststuk op maat.

Buurman Toon

Ook de vrijwilligers van hospice Amandi zijn aanwezig. In de gezellige schuur van Buurman Toon vertellen ze u graag meer over het nieuw te bouwen hospice in Nieuwe Wetering. Voor de bouw en de exploitatie van het hospice is veel geld nodig. Buurman Toon, die hospice Amandi een warm hart toedraagt, schenkt daarom de totale opbrengst van de tulpenverkoop op 11 februari a.s. aan dit prachtige zorginitiatief. Goed voor mekaar is niet voor niets het motto van de leukste, jarige Buurman uit de buurt.

Voor Buurman Toon zelf hoeft u op 11 februari geen cadeau mee te nemen. Hij heeft maar één wens: een gezellige, drukbezochte verjaardagsfeest met een zo hoog mogelijke opbrengst voor Amandi. Helpt u mee om die wens in te vullen?

Buurman Toon is gevestigd op De Baan 37 in Oude Wetering. Op de zorg- en belevenis-kwekerij worden bloemen nog op een traditionele manier geteeld: kleinschalig en handmatig. Bij Buurman Toon werken vrijwilligers met groene vingers zij aan zij met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen produceren ze met veel plezier de mooiste bloemen die dagvers verkocht worden.

Buurman Toon